Make your own free website on Tripod.comPortfolio
Wie ben ik?

Wie ben ik?

visitekaartje.jpg

Ik ben:

-          creatief

-          praktisch

-          flexibel

-          leergierig

-          marktgeoriŽnteerd

-          zelfstandig

-          goede luisteraar

 

Wat heb ik van mijzelf ontdekt

Creativiteit is voor mij het allerbelangrijkste. Ik zit altijd vol ideeŽn en heb een uitlaatklep nodig, waarbij ik deze ideeŽn kan omzetten in iets productiefs, dit kan iets tastbaars zijn zoals het schrijven van een brochure of het maken van een poster, maar  ook bijvoorbeeld het maken van een communicatie- of reclameplan waarbij ik kan kijken welke middelen er kunnen worden ingezet.

Ik ben praktisch ingesteld en moet dus ook het nut van iets kunnen in zien. Ik ben leergierig en vlug van begrip, dingen hoeven mij dan ook maar een keer worden uitgelegd.

Verder heb ik graag de controle over mijn eigen werk en heb dus ook helemaal geen moeite met verantwoordelijkheid hiervoor te dragen, zolang ik maar voor de volle 100 % achter het idee kan staan.

Aangezien ik zelf ook graag heb dat mensen de moeite doen om naar mij te luisteren, vind ik dat je hetzelfde over moet hebben voor anderen. Ik luister dan ook altijd goed naar de ideeŽn van anderen, ook omdat ze wellicht een inspiratiebron kunnen vormen voor andere ideeŽn.

sjvdb

Home | Wie ben ik? | Curriculum Vitae | Projecten | Contact

Enter supporting content here