Make your own free website on Tripod.com
Bedrijfsjournalistiek
Luuk Oldenhengel

HOME

Kitty Borghuis
War what is it good for
Luuk Oldenhengel
Reacties op de InDruk

Naam              : Luuk Olde Hengel

Leeftijd            : 24 jaar

Opleiding            : Communicatie Creatief

Jaar                : 4

 

Wat vind je van de Module Bedrijfjournalistiek?

Bedrijfsjournalistiek was eigenlijk een tweede keuze na Psygologie. De keuze voor Bedrijfsjournalistiek  was omdat hij graag zelf schrijft: Ik wilde kijken tot welk niveau dat gaat. Wie weet kan ik het dan beter gaan ontwikkelen.

Luuk heeft een sterke interesse voor objectiviteit in zijn schrijfwerk. Vaak is dat best moeilijk, omdat je toch je eigen stijl en ideeŽn wil doorvoeren. Echt objectief schijven lijkt hem dan ook een uitdaging en hij hoopt dat dit gedeelte in de module voorkomt.

Ook heeft hij voor deze module gekozen om zijn schrijfkunsten aan te scherpen. Vaak is het moeilijk duidelijk uit te leggen wat je bedoeld als je iets opschrijft, aangezien je nooit zeker weet of de ander je begrijpt. Iets goed en duidelijk omschrijven is dan ook niet simpel en hij hoopt dat dit straks aan bod zal komen.

De module moet echter wel interessant blijven, want hij heeft geen zin in over dingen te schrijven die hem niet interesseren.

Vroeger heeft Luuk wel eens artikelen voor hockeykrantjes geschreven en ook gewoon in zijn vrije tijd.Dit was ook voor ontspanning, of zoals hij het zelf zegt: Om dingen van mezelf af te schrijven, dingen die me dwars zaten.

Een duidelijk beeld heeft hij nog niet van de module , maar dat kan ook nog niet na een les. Het lijkt hem een goede basis voor later, omdat je situaties op een objectieve manier leert omschrijven en uitleggen. Aangezien je als communicatiemedewerker een hoop schrijfwerk moet doen lijkt deze module een handige aanvulling voor later..

Copyright Sellinde van den Bosch 2004