Make your own free website on Tripod.com

Ik ben:

-          creatief

-          praktisch

-          flexibel

-          leergierig

-          marktgeoriënteerd

-          zelfstandig

-          goede luisteraar

 

Ik ben graag  creatief bezig. Ik zit altijd vol ideeën en heb een uitlaatklep nodig, waarbij ik deze ideeën kan omzetten in iets productiefs, dit kan iets tastbaars zijn zoals het schrijven van een brochure of het maken van een poster, maar  ook bijvoorbeeld het maken van een communicatie- of reclameplan waarbij ik kan kijken welke middelen er kunnen worden ingezet.

Ik ben praktisch ingesteld en moet dus ook het nut van iets kunnen in zien. Ik ben leergierig en vlug van begrip, dingen hoeven mij dan ook maar een keer worden uitgelegd.

Verder heb ik graag de controle over mijn eigen werk en heb dus ook helemaal geen moeite met verantwoordelijkheid hiervoor te dragen. Toch vind ik het ik fijn om in een team te werken, omdat de synergie van het werken in een groep vaak de beste ideeën oplevert.

Aangezien ik zelf ook graag heb dat mensen de moeite doen om naar mij te luisteren, vind ik dat je hetzelfde over moet hebben voor anderen. Ik luister dan ook altijd goed naar de ideeën van anderen, ook omdat ze wellicht een inspiratiebron kunnen vormen voor andere ideeën.